ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!!!!!.

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ...ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!

δημιουργια με πηλο μεταλλικα χρωματα
κοπελα απο πηλο
Προσθήκη λεζάντας
Προσθήκη λεζάντας
Καλησπερα αγαπημενοι μου φιλοι,ελπιζω να ειστε καλα .
Θελω να σας ευχαριστησω ολους για τα καλα σας λογια και την  αγαπη σας..συγνωμη αν αργω να σας επισκεφτω αλλα αυτο το διαστημα ειμαι λιγο απασχολημενη με  ενα νεο και ευχαριστο ξεκινημα που θα σας το εκμυστηρευτω αμεσως μολις ..το ετοιμασω....γι αυτο και καθυστερουν λιγο οι αναρτησεις μου. Εχω πεσει με τα μουτρα στη δουλεια και εχω διαφορα πραγματακια να σας δειξω τα οποια θα τα αναρτησω στη πορειa...
Σημερα θα σας παρουσιασω μια ακομα προσπαθεια με πηλο τον οποιο και εχω λατρεψει για τις δυνατοτητες του.Ο συγκεκριμενος ξεραινεται  με τον αερα και αφου τον ανοιξα με τον πλαστη  αντεγραψα το σκιτσο που ειδα στο διαδυκτιο με τη κοπελα.Αφησα να στεγνωσει μια μερα και εβαψα με χρωματα μεταλλικα και ακρυλικα και τελος περασα ολη την  επιφανεια με σατινε λουστρο...ως εδω καλα...Το ερωτημα μου ειναι το εξης.,,,να το κολησω σε καμβα ? μηπως καλυτερα σε ξυλο??ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΤΑΙ χαχαχα οπως βλεπετε ακομα ειναι πανω σε μια λαδοκολα και το χω να στεγνωσει καλα μεχρι τοτε περιμενω τα φωτα σας και την γνωμη σας!!!!!!!!!!







21 σχόλια:

  1. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!! ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟ ΞΥΛΟ........ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ!!! ΝΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ ξύλο ψηφίζω.Είναι πολύ όμορφο πάντως,μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραια και η Μαρια ξυλο ψηφιζει...για να δουμε σας ευχαριστω πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγινε φανταστικό και εγώ ξύλο ψηφίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο,Κάτια μου!
    Η νέα ενασχόληση επιτυχής-η κοπελιά έγινε τέλεια!
    Ξύλο προτιμώ κι εγώ.
    Φιλιά!
    eleni-noprogram

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με το καλό το νέο ξεκίνημα!!!
    Ωραία η κοπέλα που αναρωτιέται!!!
    Καλό βράδυ!!!

    el.mar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι πολυ ομορφο! Φανταζομαι τι θα κανεις στη συνεχεια... Καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAΤΙΑ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΗΝ ΣΟΥ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗ...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΕ ΞΥΛΟ!ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ EXTREME ΙΔΕΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΠΩ.....ΝΑ ΤΗΝ ΤΟ ΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΠΛΕΓΜΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΖΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ...ΣΤΟ ΛΕΩ..ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΗΛΟΥ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΜΟΡΦΑ...ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΣ!ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Χ 2..ΜΑΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα μιλησαν οι ειδικές ,τι να πω εγώ;;
    Καταθέτω τον ταπεινό θαυμασμό μου, είναι εξαιρετικό το έργο σου! Οπως και να το συνεχίσεις θα είναι τέλειο, αν και το ξύλο πάντα έχει χάρη και ποιότητα...
    Φιλιά Κάτια μου, κι ό,τι κι αν ετοιμάζεις ευχομαι με το καλό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σου εύχομαι ότι καλύτερο για το νέο σου ξεκίνημα!!!!Κάθε αρχή μας γεμίζει με νέα όνειρα,σου εύχομαι να πραγματοποιηθούν!!!Το έργο σου είναι υπέροχο.Και εγώ συμφωνώ με το ξύλο.Πιστεύω ότι θα είναι κάτι ποιό ποιοτικό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σας ευχαριστω πολυ κοριτσια βλεπω οτι το ξυλο ειναι επικρατεστερο και γω πιστευω θα δειξει καλυτερα ετσι .να ειστε καλα να εχετε μια ομορφη μερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαρακι καλη σου μερα!! σ ευχαριστω πολυ για την ιδεα ειναι πρωτοτυπη και extreme αλλα οπως ειπες θα επρεπε να το δεις για να βγει καλο αποτελεσμα..θα το κοιταξω κι αυτο και βλεπουμε..οταν το τελειωσω θα το αναρτησω να το δειτε σας ευχαριστω πολυ πολυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλενάδα σε ξύλο θα ταιριάζει και θα αναδεικνύεται καλύτερα!!! Νέο ξεκίνημα ακούω και χαίρομαι πολύ! Καλή αρχή λοιπόν και να πάνε όλα πολύ πολύ καλά!!! Αναμένουμε τα νεότερα... Φιλάκια πολλά και καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φιλεναδα σ ευχαριστω κι εγω ελπιζω να παει καλα αλλα μεχρι να υλοποιηθει ολο αυτο που εχω στο μυαλο μου...το αγχος και η κουραση μ εχουν διαλυσει...παρολαυτα εχω feelling οτι θα πετυχει ..θα δουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι πανέμορφο και σε ξύλο θα το έβαζα!!! καλή αρχή!!!! Καλο σκ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Beautiful work!
    Have a nice weekend,kisses:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάτια πανέμορφο,συγχαρητήρια σε ξύλο οπωσδήποτε εγώ θα το έβαζα για να αναδειχθεί καλύτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάτια μου υποκλίνομαι !!!!παρόλο που δεν έχω δουλέψει πηλό νομίζω θα ήταν καλύτερα σε ξύλο.Είναι υπέροχο όμως !!Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολύ ωραία η καινούργια σου κατασκευή,κι εγώ ξύλο θα σου προτείνω για το λόγω ότι θα σταθεί πιο γερά πάνω του και δεν έχει φόβο να σπάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλημερα κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες να εχετε μια ομορφη μερα και να κανετε και κανενα μπανακι σημερα Κυριακη!!!!φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή