ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!!!!!.

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

κοσμηματα απο πηλο και ντεκουπαζ ...art clay jewellery

κοσμηματα απο πηλο ετοιμα πια για να τα διακοσμησω αναλογα 
πηλος αυτοξηρομενος στον αερα..εδω σε διαφορα σχηματα με κουπατ -καπακια και οτι αλλο ειχα ευκαιρο
ντεκουπαζ με χαρτοπετσετα -κορδονι 
ζεβρα χαρτοπετσετα -μεταλλο κηροσπαγγος
χαρτοπετσετα χαντρες μεταλλο
ντεκουπαζ -κορδελα μεταλλο
κηροσπαγγος χαντρες χαρτοπετσετα
κορδονι αλυσιδα ασπρομαυρο σχεδιο

κορδονι σατεν χρυσο-μεταλλο-χαρτοπετσετα

Γεια σας μπλοκοφιλαρακια!!!!εχω μια εβδομαδα αδειουλα και  προσπαθω να τελειωσω καποιες δουλειες με τα φορολογικα κι οχι μονο γι αυτο και χαθηκα αυτες τις μερες...προσπαθω ομως να κανω και αυτο που μου αρεσει οταν βρισκω χρονο ....Αυτη τη φορα σκεφτηκα να φτιαξω μπιζου  σε διαφορα σχηματα με πηλο αυτοξηρομενο .Η διαδικασια ηταν η εξης...ανοιγω τον πηλο με πλαστη ..κανονικα οπως οταν ανοιγουμε φυλλο.στο παχος που θελουμε ουτε πολυ λεπτο αλλα ουτε και χοντρο με το ματι θα το καταλαβετε..κοβουμε με κουπατ , καπακια και οτι εχουμετελος παντων σε σχηματα τον πηλο ειτε  στρογγυλο ειτε  οβαλ , τετραγωνο  κτλ.Περιμενουμε να στεγνωσουν καλα ,εγω  περιμενα μια μερα και με την επομενη αρχισα να κανω ντεκουπαζ με χαρτοπετσετες .Αφου στεγνωσαν λοιπον τα διακοσμησα με χαντρες κορδονια κηροσπαγγο κι αλλα οπως βλεπετε στις φωτογραφιες..ειναι οσα προλαβα να τελειωσω εχουν μεινει καμποσα ακομα..αλλα δεν πειραζει στην επομενη αναρτηση..
Η συγκεκριμενη διαδικασια εχω να σας πω οτι ειναι λιγο χρονοβορα επειδη περιμενεις να στεγνωσει ο πηλος και μετα η κολλα αλλα με 350 γρ πηλο των 2 € εκανα πολλα μπιζου και το αποτελεσμα ειναι αυτο που βλεπετε,μπορειτε βεβαια να παρτε πηλο που ψηνετε σε φουρνο..ακομα δεν το χω δοκιμασει αυτο......αξιζει τον κοπο πιστεψτε με και οτι θελετε να με ρωτηστε στη διαθεση σας!!!σας φιλω γλυκα ως την επομενη αναρτηση..καλο βραδυ!!!














15 σχόλια:

  1. Hola Katia
    Vale la pena el trabajo, son todos muy lindos!
    Besos y buen fin de semana,
    Sandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρενα μου σ ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλεναδα,υπερπαραγωγη κοσμηματων...μου αρεσει...κανεις με οποιον τροπο γινεται,δοκιμαζεις απο δω,δοκιμαζεις απο κει,πειραματιζεσαι...ΤΕΛΕΙΑ κοριτσακι μου,μπραβο σου για το κεφι και την φαντασια που βαζεις και για το μερακι που φαινεται στο αποτελεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλενάδα μ'έχεις αφήσει άφωνη! Τι δημιουργικότητα είναι αυτή!!! Μπράβο και πάλι εξαιρετική ιδέα σούπερ αποτέλεσμα! Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λευκοθεα μου χαιρομαι που σου αρεσαν και σαν ιδεα και σαν αποτελεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαρακι ποια δημιουργικοτητα βρε που εσενα δεν σε προλαβαινω με τιποτα απο καδρακια απο μπομπονιερες απ ολα!!!! φιλακια καλη μου!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για άλλη μια φορά προσπαθώ ν αφήσω σχόλιο,ίσως... ο επιμένων νικά! Να σου πω οτι θαυμάζω την υπερπαραγωγή σου!!! Ολα άψογα,καλή συνέχεια Κατιούσκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κι εσυ προβλημα με τα σχολια??κι η μαγδα το ιδιο...δεν ξερω βρε χαρα τι γινεται σ ευχαριστω παντως να εισαι καλα φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολα υπέροχα αλλά το τελευταίο μου φαίνεται πολύ ιδιαίτερο!(Προσπαθώ απο χτες ν'αφήσω σχόλιο ,να δούμε θα τα καταφέρω τώρα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα...υπέροχα μου φαίνονται...μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφα τα σχέδια σου! Τρελή φαντασία!! Τον αυτοξηρόμενο πηλό από που τον παίρνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ.http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100003564007246

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. I truly love your blog.. Excellent colors & theme. Did you build this web site yourself?
    Please reply back as I'm attempting to create my very own website and want to find out where you got this from or exactly what the theme is called. Appreciate it!

    Here is my blog - übersetzungscomputer langenscheidt :: www.khmeryou.com ::

    ΑπάντησηΔιαγραφή