ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!!!!!.

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΜΠΙΖΟΥ ΜΕ ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ & ΑΛΛΑ

μενταγιον ντεκουπαζ
κοχυλι συρμα πετρες
αλυσιδα
ασημι πετρες συρμα
μπρουτζινο μενταγιον πετρες
μπρουτζινο μενταγιον συρμα-κορδελα
ασημι συρμα

κοχυλι-συρμα πετρες






καλημερα φιλαρακια..δυστυχως εδω και 2 μερες θα το διαπιστωσατε κι εσεις ειχαμε προβλημα στα μπλοκ και διαγραφηκαν σε μενα τουλαχιστον καποιες αναρτησεις και τωρα θα πρεπει ξανα απ την αρχη να τα διορθωσω..χαθηκαν και σχολια και εικονες..οποτε με περιμενει δουλεια...καλη συνεχεια θα τα πουμε συντομα φιλακια!!









11 σχόλια:

  1. χαθηκε η αναρτηση Κατια μου??Εισαι κι εσυ θυμα της αναταραχης??Λοιπον,σου ειπα πως ολα ειναι πανεμορφα???στο πα και στο ξαναλεω...χιχιχιχι...Εχεις γινει εξπερτ στο κοσμημα!!!Σε ζηλευωωωω,δεν εχω ιδεα.....αν δεις κατι σκουλαρικακια που προσπαθησα να κανω με υγρο γυαλι θα γελασεις...τα φιλια μου στην Μυτιληνη που πρεπει να ειναι υπεροχη με την αλλαγη του καιρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα λευκοθεα!!αστα να πανε τα νευρα μου!!!και δεν φτανει που χαθηκε η αναρτηση ..εξακολοθει και σερνετε παλι ο υπολογιστης και δεν ξερω που θα βγει..

    μ αρεσει πολυ η νεα ενασχοληση με τα μπιζου γενικοτερα και εχω κολησει τελευταια..

    να σου πω για το υγρο γυαλι..επειδη το χω δουλεψει και μ εχει ταλαιοωρησει αφανταστα..οταν το παζεις σε μια επιφανεια θα προσεχεις να ειναι παντα σε οριζοντια θεση για να μην τρεχει και σου κανει και φουσκαλες..αυτο που κανω εγω ειναι να απλωνω λιγο στην αρχη με πινελο..για να κατσει το γυαλι καιμετα αφου στεγνωσει βαζω παραπανω ..θα δεις πως ετσι δεν θα δυσκολευτεις..ελπιζω να βοηθησα..φιλακια

    λοιπον τωρα..για τη Μυτιληνη..εχω να σου προτεινω να ερθεις το καλοκαιρι να σε φιλοξενησω ..και πιστεψε με θα περασεις υπεροχα φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξερεις τι με κουραζει στο υγρο γυαλι??που πρεπει να περιμενεις 1 μερα να στεγνωσει...εγω θελω να φτιαχνω πραγματα εκεινη την στιγμη,οταν μου ερθει η ορεξη,μεχρι την επομενη μερα μου εχει φυγει η ορεξη και η εμπνευση...θα το δοκιμασω κι ετσι οπως λες και θα σου πω...οσο για την Μυτιληνη,ευχαριστω πολυ για την προσκληση αλλα δεν αποφασιζω μονη μου για τις διακοπες και φετος μαλλον θα μας τραβηξουν τα επτανησα...ειχα ερθει παλιοτερα ,πριν 13-14 χρονια περιπου και ηταν υπεροχο ολο το νησι...θα ξαναγινει σε καποια φαση η εκδρομουλα προς τα εκει αλλα δεν ξερω ποτε ακριβως θα ειναι...ευχαριστω πολυ και ειμαι σιγουρη πως θα περασουμε πολυ καλα...φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λευκοθεα ανυπομονη κι εσυ!!!ομως το καλο πραμα αργει..χαχαχαχα θα δεις οτι μια μερα αν περιμενεις θα παρει τετοια λαμψη το κοσμημα που αξιζει τον κοπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα τα κοσμήματά σου!!!Όσο για τις αναρτήσεις εσύ να`σαι καλά κι όλα γίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σ ευχαριστω πολυ kallianira να σαι καλα!!!καλο σ/κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Beautiful works dear katia, I lake it!
    Have a nice weekend, kisses:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ...ΜΕ DEGOUPAGE ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι όλα πανέμορφα πραγματικά αυτό που έχω να σου πω είναι οτι μάλλον τα κοσμήματα είναι το φόρτε σου μπράβο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χάθηκαν τα σχόλια ….. ο δαίμονας του blogger τα έκανε μαντάρα… φτού λοιπόν από την αρχή… Φανταστικά τα κοσμήματα σου Κάτια το ένα καλύτερο από το άλλο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ που αφηνετε και παλι το σχολιο σας μετα τη ζημια που παθαμε με τα μπλοκ !!να στε καλα σας φιλω γυκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή