ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!!!!!.

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ !!!!!

ζωγραφικη πινακες

μεταλικα χρωματα -παστα αναγλυφη-3Dπεριγραμμα



παστα αναγλυφη-3D -glitter



Kαλημερα και καλη εβδομαδα να εχετε φιλοι μου!! θα ηθελα να σας πω πως αυτη ειναι η πρωτη προσπαθεια που κανω να ζωγραφισω...επισης να ξεκαθαρισω πως δεν εχω κανει ουτε μαθηματα ουτε εχω παρακολουθησει σεμιναρια εκτος απο κατι βιντεακια στο net...οτι κανω ειναι απλα αυτο που μου βγαινει και με κανει να ξεφευγω , και φυσικα οσοι ξερετε περισσοτερα  σε θεματα τεχνικης κτλ.ειναι καλοδεχουμενα τα σχολια σας καθως και η κριτικη.
Με αφορμη ενα  μαλλον κακοπροαιρετο σχολιο απο ξενο blog που δεχτηκα πριν λιγο καιρο για το οτι προσπαθω να αναδειξω τη δουλεια μου μεσω του blog  ως αλλη μια συνηθισμενη bloger ,νιωθω την αναγκη να ξεκαθαρισω και να  πω πως δεν ειναι για μενα αυτο που κανω δουλεια...ειναι χομπι , ειναι τροπος εκφρασης και μεσα απ αυτο νιωθω πως δημιουργωντας παραμενω ζωντανος και δημιουργικος ανθρωπος...μακαρι να γινοταν και δουλεια ταυτοχρονα...το να καταφερεις να συνδιασεις το χομπι σου με δουλεια ειναι νομιζω οτι καλυτερο για τον οποιοδηποτε...


Για τους συγκεκριμενους πινακες εχω να πω πως μου αρεσαν πολυ σαν αποτελεσμα χρησιμοποιησα  μεταλικα χρωματα,παστα για αγρια υφη ,περιγραμματα, χρυσοσκονη και glitter σκια ματιων..χιχιχιχι.δοκιμαστε το ειναι απιθανο το εφε και η λαμψη που προσθετει...φιλακια να ειστε καλα!!!!


Θα κλεισω μ ενα κομματι το θεος αν ειναι της αγαπημενης Χαρις Αλεξιου που με συγκινει, με ταξιδευει, με μελαγχολει, με συγκλονιζει καθε φορα που το ακουω....

18 σχόλια:

  1. Kάτια,καλό μήνα!
    Είναι όμορφη η ζωγραφική σου,μοντέρνα τεχνοτροπία με πολύ ωραία χρώματα.
    Μη στενοχωριέσαι,όλες δε δείχνουμε τα έργα μας;Δε θέλουμε προβολή,το κέφι μας κάνουμε.
    Φιλιά!

    Αν θέλεις κάτι στη ζωγραφική-όχι ότι είμαι ειδική,απ΄αυτά τα λίγα που έχω μάθει,ευχαρίστως να βοηθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελενη μου σ ευχαριστω πολυ ,ξερω οτι εχεις γνωσεις στη ζωγραφικη βλεποντας τα εργα σου που ανεβαζεις κατα καιρους και μ αρεσουν πολυ...θα σου στειλω email να μου πεις καποια πραγματακια...

    σου εστειλα σημερα ταχυδρομικως συστημενο το δεματακι γιατι με κουριερ ζητουσαν τηλεφωνο σου και δεν ηθελα να σε φερω σε δυσκολη θεση..λογικα σε 1-2 μερες θα σε ειδοποιησουν.φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλό μήνα καλή μου....ειναι υπέροχοι!!!
    μην δίνεις σημασία στα άσχημα σχόλια...
    κάποιοι...αρέσκονται.....στο άθλημα αυτό...
    αγνόησέτους....
    καλημέρααααααααααααααααααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Beautiful and very creative works dear Katia, I lake it!
    Big kisses my dear friend.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ...ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟΥΣ...ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΚΑΔΡ...ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα ιριδα καλο μηνα σ ευχαριστω


    καλο μηνα βασιλικη μου και καλη εβδομαδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα Κατια μου και καλο μηνα....μην σκας..ας τους να λενε...μονο πες μας ποιος το ειπε να τον διαγραψουμε...αν ειναι δυνατον...τετοια ατομα δεν χρειαζεται να κυκλοφορουν αναμεσα μας...πολυ ομορφα τα πινακακια σου...κι εγω απο ζωγραφικη δεν σκαμπαζω τιποτα..ωραια μου φαινονται,δεν μπορω να τους βρω κουσουρι...χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γεια σου Λευκοθεα μου γλυκεια!!!!σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Δεν ειναι καποιος απο τους αναγνωστες μας ..καποιος ασχετοςξενος bloger και καλα με συμβουλες υγειας ,για οικονομια και διαφορα τετοια απ οτι ειδα... μου εστειλε αυτο το σχολιο στο chat with me και φυσικα το διεγραψα εξ ολοκληρου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μη μασάς Κατιούσκα. Θα δεις και θ ακούσεις πολλά
    κράτα αυτά που σ ανεβάζουν και αυτά που σε κάνουν καλλίτερη, ακόμα και μέσα απο παρατηρήσεις. Γι αυτό εκτιθέμεθα. Δεν το παίζουμε ειδικοί, ούτε Καλλιτέχνες ΑΑΑ.
    Τους ξένους bloggers μην τους παρεξηγείς γιατί η μετάφραση είναι άθλια (ή μήπως το καταλαβες σωστά;) Σε μένα έχει τύχει εκ των έσω!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου Καλώς σε βρήκα...μην ακούς κανένα και εκφράσου όπως ακριβώς θέλεις...εμένα μ'αρέσουν οι πίνακές σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Hola Katia
    Hermosos estos cuadros, y el reloj de la entrada anterior es muy bonito, preciosos trabajos!
    Besos y buena semana,
    Sandra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα Χαρα!!εχεις δικιο πολυ ασχοληθηκα αλλα επρεπε...οπως λες ουτε ειδικοι ειμαστε απλα εκθετουμε αυτα που δημιουργουμε οπως κι αν ειναι αυτα και προσπαθουμε για το καλυτερο αποτελεσμα..φιλια πολλα !!!!



    Καλως ηρθες Ευα μου καλη σου μερα!!!!!σ ευχαριστω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Sandra Buenos días! Muchas gracias por los comentarios sobre las tablas! muchos huesos entonces la amistad!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kalimera katia!!!min akous kanenan para mono tin psihi sou!!!mono afti einai o apolitos kritis tis doulia sou k tis prosopikotitas sou!!!min vadiseis pote se kanones...giati poli apla i tehni den ehei kanones!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι πίνακες σου είναι φανταστικοί!!! Συνέχισε την καλή δουλειά και να θυμάσαι:¨"χτυπάνε τη μηλιά με τα πολλά τα μήλα" Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Unos cuadros preciosos,me encantan.
    Besitos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπέροχοι οι πίνακες υπέροχο και το τραγούδι!!! Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σας ευχαριστω πολυ ολους που με τιματε με την παρουσια σας και τα καλα σας σχολια..να ειστε καλα.να εχετε ενα ομορφο απογευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή