ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!!!!!.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

η μεταμορφωση του κυκνου

κυκνος
swan
Γεια σας φιλαρακια!!!!πως ειστε??εναν καινουριο πινακα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια και μ εχει πιασει μανια δημιουργιας τελευταια....χαχχαχα . και να μου πειτε τη γνωμη σας οπως παντα...

Λοιπον τη συγκεκριμενη εικονα την ειχα δει στο νετ και με μαγεψε αμεσως ,ειναι η μεταμορφωση ενος κυκνου .Την εκτυπωσα λοιπον και περιμενα οτι καποια στιγμη θα το κανω σε πινακα .Ετσι αυτες τις μερες το ξεκινησα και σημερα σας το παρουσιαζω.εχει βρει μια θεση στην τραπεζαρια μου και καθε φορα που κοιτω τον κυκνο και το flamengo τα καμαρωνω.

Λοιπον....αφου κολησα με ατλακολ την εικονα σε λευκο φοντο παντα..οταν στεγνωσε χρησημοποιησα χρωματα σε λευκο μπρονζε μαυρο χρυσο .εκανα καποια περιγραμματα με λευκο 3D στον κυκνο και οπως φαινεται...μεγαλωσα το φορεμα στα ποδια και το κανα πιο πυκνο ,μεγαλωσα τα μαυρα φτερα του και γυρω γυρω με λευκο και χρυσο εδωσα κατι σαν λαμψη,σαν φως και καλα...απ τη μαγεια της μεταμορφωσης του κυκνου.Αυτα για σημερα...ωρα για ξεκουραση..φιλια πολλα καλο βραδι!!!!


10 σχόλια:

  1. Εχει γίνει εξαιρετικός!!!! Μου αρέσει πάρα πολύ το τελικό αποτέλεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ μαρια και μενα μ αρεσει πολυ!!!!εχω κολησει λιγο με αυτου του ειδους τις δημιουργιες γιατι ποτε δεν ξερεις πως θα ειναι το τελικο αποτελεσμα.. κ αυτο με συναρπαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ομορφος Κατια μουτ,μπραβο,στολισες πολυ καλ το σαλονι...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγινε εξαιρετικός πίνακας !!Μπράβο Κάτια!!
    Και επιδή είσαι και υπερπαραγωγή και δεν σε προλαβαίνω θέλω να σου πω ότι όλα τα μπουκάλια της προηγούμενης ανάρτησης είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!!!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα χρυσανθη μου!!!χαιρομαι που σου αρεσει και ο πινακας και τα μπουκαλια..χαχχαχαα υπερπαραγωγη οπως το ειπες..μια θα κανω ενα σωρο πραγματα μια δεν θα κανω τιποτα,ειναι να μην παρω φορα!!!...φιλακια να εισαι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλημερα και σε σενα Λευκοθεα!!!το στολισα δεν θα πει τιποτα να δω που θα τα βαλω ολα αυτα!!!να εχεις μια ομορφη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ ....ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανεμορφος πολυ ωραια δουλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή