ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ!!!!!.

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ




Γεια σας γεια σας!!!!! πως ειστε φιλες μου?πριν λιγο τελειωσα αυτα τα αλμπουμ για φωτογραφιες  και ηθελα νας σας τα δειξω.Τα αλμπουμακια ειχαν ενα απλο δικο τους σχεδιακι πανω και θελησα να τα αλλαξω.Τα λουλουδια ειναι χαρτοπετσετα και τα αλλα μοτιβα ειναι εκτυπωμενα απ το ιντερνετ.Τα εβαψα με ακρυλικα χρωματα οπως φαινονται και κολησα τα σχεδια.
Eλπιζω να σας εδωσα μια καλη ιδεα για δωρακι  ή ακομα και να φτιαξετε τα δικα σας αλμπουμ και να γινουν ιδιαιτερα!!!Καλο βραδι και καλη διασκεδαση για οσους βγουν εξω.Kisses!!!







7 σχόλια:

  1. Krasni albumi.Ruže i flamengo, prekrasno.
    Ugodan vikend ti želim.
    Kisses...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτια πολύ όμορφο,μου κάνει εντύπωση που χρησιμοποιείς οποιοδήποτε χαρτί,εγώ έχω πρόβλημα με τις χαρτοπετσέτες (ακόμη και οι ειδικές του decoupage)μου σκίζονται.Χρησιμοποιώ πάντα τα ειδικά ριζόχαρτα ή χαρτιά.Μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Katia gracias por tu visita,

    Tus trabajos son bellos!!!

    El album está fantástico!!!

    Un abrazo grande desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα μαγδα μου σ ευχαριστω!!!

    Ναντια μου καλη σου μερα!!μηπως φταιει η κολα που χρησιμοποιεις και σκιζονται οι χαρτοπετσετες?εγω παντα βαζω την κρυσταλιζε ατλακολ που γινεται διαφανη οταν στεγνωσει και καποιες φορες αραιωμενη με νερο.η κανονικη κολα ντεκουπαζ ειναι καλη την εχω δοκιμασει αλλα δεν συμφερει καθολου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Muy bonitos trabajos y muy "españoles".
    Besitos desde España

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφα και πρωτότυπα τα άλμπουμ σου, Αν θέλεις πέρασε από το σπιτικό μου να δεις τι έχω κάνει κι εγώ με άλμπουμς.
    http://mycraft.gr/2011/04/photo-albums-for-babies-and-you/
    και εδώ
    http://mycraft.gr/2010/05/photo-album-with-silk-ribbons/

    ΑπάντησηΔιαγραφή